Олімпійська скромність Рівненщини: Олег Омельчук зустрівся з головою ОДА. Про що домовились? (ФОТО)

Стрілець розповів, в яких умовах тренувався, аби здобути омріяну медаль

Бронзовий медаліст Олімпіади в Токіо з Рівненщини Олег Омельчук зустрівся з Віталієм Ковалем. Стрілець став першим призером з області, хто виборов нагороду такого рівня. Попри це олімпієць вирізняється неабиякою скромністю та зізнається, що славу любить не дуже. Каже, слава потрібна лише для того, аби заохочувати майбутні покоління своїм прикладом.

Це була мрія усього мого життя, довгий час я тренувався, не покладаючи рук. Щиро вдячний за підтримку, допомогу та віру в мене. Попереду - ще вищі результати, - поділився враженнями Олег Омельчук.

Від привітань до побажань перейшли в ході розмови та домовилися, що до наступної Олімпіади рівнянин готуватиметься на електронній установці для стрільби.

Вартість такої близько 200 000 гривень.

Для 38-річного Омельчука це були четверті Олімпійські ігри в кар'єрі та щоразу стрільцю не вистачало кілька очок до фіналу. Увесь цей час спортсмен тренувався на паперових мішенях, в той час, коли весь світ вже понад 10 років використовує сучасне устаткування.

Винесемо питання про закупівлю електронної установки для стрільби, я думаю консолідація корпусу депутатського буде.

 

Ми почнемо з однієї електронної мішені та далі будемо розвивати це, - запевнив Віталій Коваль.

Також серед побажань олімпійця - передбачити тир в спорткомплексі на Макарова, оскільки до усіх змагань Олег Омельчук готується у маленькому тирі. Своєю чергою Віталій Коваль пообіцяв розглянути цю пропозицію:

Ми поставимо цю задачу для проєктної групи та будемо робити усе, аби найближчим часом тир включили до проєкту спорткомплексу на Макарова, - додав очільник Рівненщини.

Вже за місяць Олег Омельчук знову почне активні тренування, до Олімпіади 2024, яка відбудеться  у Парижі. Попереду у стрільця чемпіонат світу та чемпіонат Європи.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень