Відомо, які гурти приїдуть на День міста Рівного

Про це в ефірі Радіо Трек розповів міський голова Олександр Третяк

Сьогодні в ефірі Радіо ТРЕК міський голова Рівного Олександр Третяк привідкрив завісу цьогорічного святкування Дня міста.

Каже, святкова програма буде цікава усім – від великого до малого, тож очільник міста закликає рівнян нікуди не виїжджати в останні вихідні літа, зокрема, 28 серпня, і долучитися до грандіозного святкування.

Міський голова Рівного Олександр Третяк
Міський голова Рівного Олександр Третяк

– Буде дуже цікава розважальна програма. Можу підтвердити інформацію, що на День міста ми підготували програму, яка буде цікава для всіх вікових категорій.

 

На початку програми буде лунати музика від славнозвісної «Пікардійської терції», потім буде гурт «МЕРІ» і на завершення програми виступатиме відомий в Україні рок-гурт «Kozak System», - зізнався Олександр Третяк.

‼️ ВАЖЛИВО‼️

Цьогоріч святкування Дня міста переноситься: оскільки у неділю, 29 серпня – День пам'яті захисників України, Рівне святкуватиме свій черговий день народження у суботу, 28 серпня. 

▶️ День пам'яті захисників України — це пам'ятний день в Україні, який щорічно відзначають 29 серпня. Цього дня згадують захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Пам'ятна дата затверджена указом президента України у 2019-му році і приурочена до дня найбільших втрат української армії на Донбасі — дня виходу з оточення в Іловайську 29 серпня 2014 року.

Символікою цього дня є квітка соняшника, адже у серпні 2014 року на полях саме із цією рослиною полягло багато українських воїнів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень