Ох вже ця погода: росія вперше скасувала проліт авіації на параді до 9 травня (ФОТО)

Не буде і літака «Судного дня»

Вперше в історії сучасної рф у Москві під час параду на 9 травня не буде повітряної частини параду. Її скасували через погоду – таке офіційне пояснення речника кремля Дмітрія Пєскова.

Слід зауважити, що за даними синоптичних сервісів у Москві зараз нормальні погодні умови – 10 градусів тепла, без потужних вітрів, ураганів та злив.

Навпаки в столиці рф - сонячно. Це видно й на трансляції параду.

Хоча впродовж дня таки прогнозують дощ.

Крім того, повітряну частину параду скасували і у Петербурзі. Офіційна причина теж начебто погодні умови на аеродромах зльоту. Утім, як свідчить прогноз, там також сонячно, поривів вітру немає, температура сягає + 8 градусів, пише ТСН.

Більш того, авіаційні паради скасували в Єкатеринбурзі, Самарі та в Новосибірську. Теж через погоду, повідомляє російське агентство ТАСС з посиланням на пресслужбу Центрального військового округу росії.

Додамо, що за останніми даними Генштабу ЗСУ, українські війська збили вже 199 літаків та 158 гелікоптерів рф.

До речі, у коментарях під трансляцією параду користувачі запитують, чи будуть унітази та 26 тисяч гробів із російським солдатами.

Варто також зауважити, що під час своєї промови на параді диктатор владімір путін не оголосив загальну мобілізацію, яку обговорювали у ЗМІ. Натомість вкотре спробував виправдати напад на Україну.

Цього разу він розповів, що біля кордонів росії «створювалася безпосередня загроза, готувався напад, у тому числі на Крим».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень