Офіційно: Kalush Orchestra представлять Україну на «Євробаченні-2022» (ВІДЕО)

Колектив підписав усі необхідні документи

Після скандалу навколо нацвідбору на "Євробачення-2022" та Alina Pash оргкомітет конкурсу вирішив запропонувати гурту  Kalush Orchestra поїхати на міжнародне пісенне змагання.

Щойно стало відомо, що після зустрічі оргкомітету нацвідбору та представників Kalush Orchestra гурт погодився поїхати на конкурс від України. Тож, тепер офіційно можна сказати, що цьогоріч на міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення-2022» Україну представить гурт Kalush Orchestra з піснею Stefania.

Ми вдячні кожному, хто підтримував нас під час фіналу нацвідбору на «Євробачення-2022» та віддав нам перше місце у SMS-голосуванні.

 

Обіцяємо кожному українцю, що виправдаємо ваш вибір. У важкі часи для нашої країни ми повинні знову заявити про себе на весь світ.

 

Тому ми готові гідно представити Україну перед усією Європою, — сказав вокаліст гурту Олег Псюк.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень