Однотонні чи з малюнком – які штори оптимально обрати для дому

Мода не завжди має вирішальне значення у цьому питанні

Для вибору найкращих штор для вашого помешкання не завжди слід прислухатися виключно до модних трендів. Передусім потрібно врахувати колір стін та габарити кімнати, що це саме за кімната (вітальня, спальня чи дитяча), а також які меблі там вже є.

Штори з малюнком

Це зручний вибір для великих кімнат. Вони відчутно змінюють атмосферу і виглядають набагато ефектніше, що робить інтер'єр індивідуальним.

Що стосується малюнка, то він може бути абстрактним, у клітинку чи смужку, а також на квіткову тему.

Пам'ятайте: якщо малюнок є на стінах, меблях та на шторах, і при цьому всі вони різні, то інтер'єр буде зіпсований.

Однотонні штори

Це найпростіший спосіб розв'язувати проблему з оздобленням вікна. Навіть якщо фантазія зовсім не підказує варіантів, то оптимально можна обрати світлу бежеву тканину, або світло-сіру.

Такі матеріали без проблем поєднуються з елементами оздоблення, декору, залишаються поза часом і модою і при цьому не перевантажують кімнату.

Вони підходять для будь-яких приміщень, але є й нюанс, вони можуть виглядати аж занадто просто, що позбавить ваш інтер'єр унікальності.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень