Хатні справи, на які просунуті господині вже давно не витрачають час

Бо є справи, які просто з’їдають час

Господині щодня щось роблять у будинку – миють, прибирають, перуть, чистять тощо. Але навіть, якщо ви фанат чистоти, можете сміливо відмовлятися від цих трьох справ по дому. Як показує досвід, вони лише забирають час.

Витирати чистий посуд

Радянські господині після миття посуду ретельно витирали кожну тарілку рушником. Легенда говорила, що якщо цього не робити, то на тарілках з'явиться жовтизна. Цей пункт можна сміливо викреслювати зі списку щоденних обов'язків. Немає сенсу протирати тарілки навіть чистим рушником, коли мікроби можуть бути і у ворсі. Тарілки чудово висохнуть і самі.

Складати спідню білизну

Спіднє ми міняємо щодня — одне беремо з шафи, інше кидаємо у прання. Якщо намагатись підтримувати в полиці з білизною ідеальний порядок, ця робота буде нескінченною. Дозвольте собі тримати цю полицю безладно.

Регулярно прати штори

Експерти запевняють, що штори достатньо прати кілька разів на рік. Раніше перед кожним святом господині замочували штори в марганцівці або в інших відбілюючих засобах. У цьому немає жодного сенсу. Регулярне прання робить тюлі тоншими і тьмяними. Сучасні господині тюлі регулярно пилососять, а перуть у машинці на делікатному режимі лише кілька разів на рік.

Джерело: Ukr.Media

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень