Спірне питання: чи мають штори торкатися підлоги, чи ні

Одвічна суперечка стилю кімнати й практичності у догляді за нею

Перше що треба точно знати перед купівлею нових штор чи тюлі – це довжина. Вимірюють її висотою від карниза до підлоги.

Ідеальна довжина штор залежить від простору де ви їх будете вішати. Чи зручно буде щодня відкривати та закривати їх щодня.

Для оптимально елегантного вигляду кімнати треба аби штори трохи звисали над підлогою. Вони можуть торкатися підлоги та трохи скупчуватися.

На сьогодні найпоширеніший варіант аби штори все ж трохи торкалися підлоги. Але пам’ятайте, там під шторами збирається більше пилу і це потребує ретельнішого догляду. Врахуйте, що довгі штори не підійдуть до помешкання де живуть літні люди або маленькі діти, бо можна дуже легко перечепитися.

Проте довгі штори краще підходять для спалень, адже ретельніше блокують світло.

Серед сучасники варіантів – штори які ніби «цілують» підлогу, тобто ледь – ледь торкаються підлоги, та штори які буквально «плавають» над підлогою, тобто підіймаються не більш як на 1 см над підлогою.

Джерело: 24 канал

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень