Одностатева SEX-вечірка на 25 людей: політик пішов з посади, бо його «спалили»

За порушення карантину усіх учасників заходу оштрафували

Дипломати і євродепутат влаштували у п'ятницю, 27 листопада, секс-вечірку в Брюсселі. У вечірці в центрі міста брало участь 25 осіб, переважно чоловіки, повідомляє OBOZREVATEL.

Коли на захід прийшли поліцейські, 59-річний депутат Йозеф Шаєр спробував утекти по водостічній трубі, але його затримали.

Угорський політик і депутат Європарламенту Йозеф Шаєр після цього подав у відставку і визнав, що був присутній на «приватній вечірці». Про це повідомило The Brussels Times.

Мені дуже шкода, що я порушив правила зборів під час карантину. Це було безвідповідально з мого боку, я візьму на себе всю відповідальність, – заявив депутат.

 

Водночас він наголосив, що знайдені таблетки екстазі до нього не мають жодного стосунку.

У квартирі, де проходила вечірка, поліцейські виявили наркотики.

За порушення карантину усіх учасників заходу оштрафували на 250 євро.

Йозеф Шаєр – активний член партії "Фідес" прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана. Останніми роками ця політична сила позиціонувала себе як партія проти рівноправності ЛГБТ-спільноти в Угорщині.

Через повторний карантин у Бельгії до 13 грудня обмежено збори громадян – до 4 осіб на відкритому просторі.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Бельгії вирішили ввести повторний загальний карантин через зростання кількості хворих на COVID-19. Жорсткі обмеження триватимуть щонайменше до 13 грудня.

Девід Манжелі, який організував секс-вечірку, регулярно влаштовує сексуальні вечірки у своїй квартирі. Він не вважав, що така вечірка  це порушення карантину, адже більшість учасників уже перехворіли коронавірусом. А щодо присутності там відомого політика сказав таке:

Він друг друга.

На свої вечірки я завжди запрошую кількох друзів, які в свою чергу приводять кількох друзів, і тоді ми весело проводимо час.

 

Чесно кажучи, я не розумію в чому проблема. Також були присутні дві медсестри, вони також не вважали, що це небезпечно, - сказала Манжелі.

Місцеві газети Брюсселя додали, що чоловік тікав голяка. Вони ж і встановили, що йдеться про Йожефа Саєр.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень