Більше ніж 20 000 гривень штрафу за секс без масок

Дотримуйтесь карантинних норм!

Пара закоханих вирішила незвичайним чином порушити карантинну заборону на відвідування морського пляжу і отримала відразу 4 штрафи.

Ця пікантна історія сталася на світанку суботи, 3 жовтня, на узбережжі Рішон ле-Ціона. Про це розповідає сайт Ynet.

Близько 6:30 патруль муніципалітету Рішон ле-Ціона побачив молоду пару віком близько 30 років, яка прогулювалась без масок по пляжу.

Молоді люди відмовилися надягати маски, а у відповідь на претензію про порушення заборони відходити далі ніж на тисячу метрів від будинку заявили, що живуть поруч і нічого не порушили.
Мало того, вони сказали, що одружені і вийшли відзначити річницю весілля.


Однак, коротка перевірка показала, що молоді люди проживають за двома різними адресами, і жоден з них не живе в кілометровій доступності від моря. І головне - вони не одружені.

Пара отримала два штрафи і, здавалося б, інцидент вичерпано.

Але не тут-то було. Через якийсь час працівниця одного з розташованих на пляжі ресторанів, закритих зараз на карантин, помітила, що на одному зі столів у відкритій частині ресторану відбувається щось дивне. Придивившись, вона побачила, що молода пара займається на порожньому столі сексом. Та ще й без масок!

Порушники не знали, що весь цей час їх знімала встановлена ​​в ресторані камера зовнішнього спостереження.

Пильна громадянка поспішила зателефонувати в компанію, яка забезпечувала безпеку пляжу при мерії міста, і викликати патруль.

На місце прибули ті самі патрульні, які вже оштрафували пару. Але якщо на перший раз порушники змогли вигадати якусь легенду, що виправдовує їх перебування на пляжі, то тепер пояснити свій вчинок їм було складно, тим більше, що любовний акт був повністю знятий на відеокамеру. У розмові з патрульними молоді люди плуталися в словах, заїкалися і розводили руками.

Патруль не виявив поблажливості до злісних порушників карантинних обмежень і виписав їм ще два штрафи за порушення наказу про охорону громадського здоров'я.

У підсумку - штраф у 2000 шекелів (більше ніж 20 000 гривень) за секс без масок.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: секс
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень