10 продуктів, які підвищують чоловічу силу

Додайте у свій раціон продукти, які прокачають...

1. Кава

Невелика доза кофеїну стимулює обмін речовин, забезпечує циркуляцію крові, а також може підвищити витривалість, спалюючи твої жирові запаси. Це надасть достатню кількість енергії.

2. Устриці

Є причина, по якій устриці мають репутацію «вибуховий» їжі. В устрицях велика кількість цинку і вітаміну В6, які відіграють важливу роль в утворенні тестостерону. Якщо навіть думка про те, що тобі доведеться проковтнути молюска, викликає нудоту, є альтернативний варіант підвищити тестостерон — за допомогою горіхів і насіння.

3. Чилі

Трохи приправ здатні не тільки зробити їжу більш виразною, але і поліпшити інтимне життя. Коли обличчя червоніє після споживання перцю — це всього лише розширення кровоносних судин, яке відбувається завдяки ефекту чилі. Кровоносні судини розширюються не тільки на обличчі, як не складно здогадатися...

4. Банани

Банани позитивно впливають на чоловічу силу. У бананах є калій, який відмінно впливає на серце і систему кровообігу. 

5. Лосось

Омега-3 жирні кислоти, що містяться в жирній рибі, роблять кров менш липкою, підвищуючи приплив до інтимної області тіла. Їжте рибу таку як лосось, форель і свіжий тунець два рази на тиждень.

6. Свинина

Свинина потрібна чоловікам. Тіамін, він також відомий як вітамін В1, який сприятливо позначається на здоров'ї нервової системи. Отримати тіамін також можна з квасолі і хліба з непросіяного борошна.

7. Вишня

Вишня містить величезну кількість антоціанів, хімічних речовин, які захищають стінки артерій, перешкоджаючи утворенню жирних бляшок, запобігаючи тим самим розвиток атеросклерозу і закупорці артерій. Також корисні персики, нектарини і сливи.

8. Цибуля

Фітохімічний аліцин в цибулі і часнику розріджує кров і покращує кровообіг, а також знижує ризик згортання крові. 

9. Вино

Вино (особливо червоне) — це відмінне джерело антиоксиданту під назвою фітохімічний ресвератрол, який допомагає розширити артерії шляхом підвищення в крові рівня окису азоту. Оксид азоту дозволяє кровоносним судинам розширюватися — ефект аналогічний Віагрі. Але, у той час, як маленька блакитна таблетка впливає тільки на крихітні кровоносні судини, а ресвератрол допомагає і основним артеріям. Помірна доза — один бокал. Надлишок алкоголю дає зворотний ефект.

10. Каша

Каша не особливо сексуальна, але розчинні волокна у вівсянці знижують холестерин, допомагаючи зберегти кровоносні судини гладкими і еластичними. 

Джерело: friendlydoctor

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень