10 продуктів, які підвищують чоловічу силу

Додайте у свій раціон продукти, які прокачають...

1. Кава

Невелика доза кофеїну стимулює обмін речовин, забезпечує циркуляцію крові, а також може підвищити витривалість, спалюючи твої жирові запаси. Це надасть достатню кількість енергії.

2. Устриці

Є причина, по якій устриці мають репутацію «вибуховий» їжі. В устрицях велика кількість цинку і вітаміну В6, які відіграють важливу роль в утворенні тестостерону. Якщо навіть думка про те, що тобі доведеться проковтнути молюска, викликає нудоту, є альтернативний варіант підвищити тестостерон — за допомогою горіхів і насіння.

3. Чилі

Трохи приправ здатні не тільки зробити їжу більш виразною, але і поліпшити інтимне життя. Коли обличчя червоніє після споживання перцю — це всього лише розширення кровоносних судин, яке відбувається завдяки ефекту чилі. Кровоносні судини розширюються не тільки на обличчі, як не складно здогадатися...

4. Банани

Банани позитивно впливають на чоловічу силу. У бананах є калій, який відмінно впливає на серце і систему кровообігу. 

5. Лосось

Омега-3 жирні кислоти, що містяться в жирній рибі, роблять кров менш липкою, підвищуючи приплив до інтимної області тіла. Їжте рибу таку як лосось, форель і свіжий тунець два рази на тиждень.

6. Свинина

Свинина потрібна чоловікам. Тіамін, він також відомий як вітамін В1, який сприятливо позначається на здоров'ї нервової системи. Отримати тіамін також можна з квасолі і хліба з непросіяного борошна.

7. Вишня

Вишня містить величезну кількість антоціанів, хімічних речовин, які захищають стінки артерій, перешкоджаючи утворенню жирних бляшок, запобігаючи тим самим розвиток атеросклерозу і закупорці артерій. Також корисні персики, нектарини і сливи.

8. Цибуля

Фітохімічний аліцин в цибулі і часнику розріджує кров і покращує кровообіг, а також знижує ризик згортання крові. 

9. Вино

Вино (особливо червоне) — це відмінне джерело антиоксиданту під назвою фітохімічний ресвератрол, який допомагає розширити артерії шляхом підвищення в крові рівня окису азоту. Оксид азоту дозволяє кровоносним судинам розширюватися — ефект аналогічний Віагрі. Але, у той час, як маленька блакитна таблетка впливає тільки на крихітні кровоносні судини, а ресвератрол допомагає і основним артеріям. Помірна доза — один бокал. Надлишок алкоголю дає зворотний ефект.

10. Каша

Каша не особливо сексуальна, але розчинні волокна у вівсянці знижують холестерин, допомагаючи зберегти кровоносні судини гладкими і еластичними. 

Джерело: friendlydoctor

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень