Хлопець за час карантину заробив 100 тис. доларів, займаючись сексом з жінками похилого віку

20-річний хлопець з американського міста Хемптонс за час карантину з квітня заробив близько 100 тис. доларів, займаючись сексом з жінками похилого віку. Про це розповіла користувачка твіттера Джеймі Примак.

За словами жінки, її подруга зі своїм чоловіком живе в Хемптонсі, штат Нью-Йорк. На час карантину її 20-річний син вирішив переїхати назад до батьків. Коли вона прибирала в його кімнаті, то жінка знайшла 100 тис. доларів готівкою.

Спочатку батьки подумали, що він або вкрав їх, або заробив, продаючи наркотики. Коли батько натиснув на сина, пригрозивши, що віднесе гроші в поліцію, хлопець зізнався звідки у нього взялась така велика сума грошей.

На початку квітня він розговорився з багатою жінкою похилого віку в місцевому магазині про те, що у нього негативний тест на коронавірус.


Вона запитала у нього, чи не хоче він заробити грошей: їй і її подругам потрібна була допомога молодої людини з негативним тестом на коронавірус.

Як з'ясувалося, їх цікавив секс з ним. За це вони платили по 5000 доларів за одну послугу.

Мати виявилася незадоволена: вона сказала, що вони ніколи не будуть знову обговорювати це, а гроші повернула жінкам. Історія стала дуже популярною в твіттері, набрала більше 40 тис. Лайків і 14 тис. репостів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: секс
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень