Пропонував за секс 200 грн, але отримав відмову: на шкільному дворі знайшли мертву жінку

Винному загрожує до 15 років у в'язниці

На Хмельниччині поліція розкрила вбивство молодої жінки.

Тіло мертвої закривавленої 35-річної жінки на задньому дворі сільської школи виявили місцеві мешканці близько шостої ранку 29 липня. Уже через кілька годин оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу загиблої та затримали підозрюваного.  

Ним виявився 21-річний мешканець Черкас.

Ввечері напередодні вбивства підозрюваний разом з потерпілою та ще одним знайомим розпивали алкогольні напої. Близько першої  ночі молодий чоловік запропонував жінці вступити з ним у інтимний зв'язок. За його словами, навіть запропонував за це 200 гривень.  А коли вона відмовилася,  побив її.

Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла на місці події. 

Сам зловмисник залишив місце події. А на ранок, змінивши закривавлений одяг, як ні в чому не бувало, зібрався їхати на роботу. Але автомобіль, у якому він їхав, зупинили працівники поліції, які уже працювали над розкриттям вбивства. Їхню увагу привернув пасажир, який при вигляді людей у формі почав помітно нервуватися.

Провівши поверхневий огляд, поліцейські помітили на чоловікові сліди крові та затримали його.

Наразі за цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 15 років. 

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень