Гіпнотизера з Нью-Джерсі заарештували за незаконне обстеження простати (ФОТО)

Цікавий метод

55-річний гіпнотизер з Нью-Джерсі на ім'я Роберт Брукнер звинувачується в нелегальному обстеженні простати у клієнтів.

Магістр гіпнотичних наук тримає фірму Major Mindset Hypnosis Counseling і стверджує, що всього за 395 доларів (ціна сеансу), він зможе дістатися до ваших самих глибинних проблем (правда, при цьому замовчує про застосування пальців):

Ми не психологи і не психіатри, - йдеться на його сайті, - ми гіпнотизери, і ми допомагаємо вам пройти шлях від того, де ви перебуваєте зараз, туди, де ви хочете бути. Ми допомагаємо вам змінити ваше мислення і поведінку ... я вирішу вашу проблему. Я приведу вас до відповіді за допомогою спеціальних гіпнотичних технік.

Ще Роберт стверджує, що за допомогою трансу він здатний вирішувати медичні, спортивні, академічні та багато інших проблем.

Звучить солідно, але після його сеансів у багатьох клієнтів залишилися питання щодо методів гіпнозу. Відразу кілька з них подали на нього заяву до поліції.

Постраждалі стверджують, що формально огляд простати був добровільним, однак через якийсь час вони у цьому вже не були такі впевнені.

кабінет Роберта Брукнера

Роберта Брукнера заарештували і звинувачують у нелегальній медичній діяльності, а також сексуальних зазіханнях. Гіпнотизера доставили в місцеву в'язницю, але він уже вийшов під заставу.

Взагалі-то, хорошого гіпнотизера за визначенням неможливо довго втримати за ґратами.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: секс
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень