Простий трюк із водою допоможе посмажити картоплю за лічені хвилини

Лайфхак, про який ми мріяли усе життя!

Смажена картопля —  надзвичайно простий і ситний гарнір. Для отримання смачної ароматної страви достатньо нарізати овоч, викласти його на залиту олією сковороду і дочекатися, доки на поверхні картоплі не з’явиться рум’яна скоринка.

Утім, ця нехитра кулінарна процедура має серйозний мінус: смажити картоплю доведеться досить довго, як за мірками голодної людини

Можна, звісно, увімкнути вогонь на максимум, але тоді є ризик просто спалити свою нехитру вечерю... Тому краще вибрати іншу стратегію прискорення приготування смаженого гарніру.

У чому секрет?

Про один цікавий спосіб знають кулінари-професіонали, які нерідко змушені заощаджувати час, демонструючи високу швидкість роботи у закладах харчування.

Перед тим, як висипати нарізану картоплю на розпечену сковороду, овоч треба покласти у миску з гарячою водою. Приблизно на 3-5 хв — цього цілком достатньо.

Після цього можна спокійно розпочинати приготування гарніру. Картопля обсмажиться набагато швидше: вже за кілька хвилин з’явиться гарна скоринка, а серединка сирою точно не буде

Джерело: prostoway

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень