Що додати у звичайний суп, щоб він смакував по-новому
Кулінарні хитрощі, які зроблять щоденну страву кулінарним хітом
Майже всі супи набагато смачніші, коли вони щойно зварені. Тому не намагайтеся приготувати страву на цілий тиждень. Виняток становлять лише борщ і гороховий суп – вони, настоявшись, приємно потішать своїм смаком.
Розповідаємо про круті лайфхаки, які допоможуть перетворити звичайний суп у кулінарний шедевр
- Багато кулінарів додають у каструлю із супом жовтки, сметану або вершки – так смак страви стає більш насиченим, а сам обід – смачнішим.
- До речі, зробити суп ароматнішим і, відповідно, більш апетитним можна, додавши до всіх інших компонентів зелень.
- Щоб свіжа зелень залишалася такою ж яскравою та насиченою, необхідно всипати в каструлю дрібку соди. Не хвилюйтеся – на смак супу це ніяк не відіб’ється, а от зелень не втратить свій природний відтінок.
- Такий простий інгредієнт, як лимон, не може похвалитися універсальністю. Скибочки кислого фрукта дозволяється додавати лише при приготуванні традиційної солянки. Та якщо солянка грибна – від використання лимона краще відмовитися.
Джерело: Рixel inform
Радіо Трек: НОВИНИ