Як посмажити заморожені пельмені на сковороді – важливі нюанси

Проста і ситна страва, яка готується за лічені хвилини

Одним із найпопулярніших варіантів швидкої та легкої у приготуванні трапези є магазинні пельмені. Причому багатьом людям ця страва подобається саме в обсмаженому вигляді.

Щоб «зацінити», наскільки це крута ідея, потрібно вміти правильно приготувати напівфабрикат на сковороді

  1. Відразу – на сковороду та в гарячу олію

Відразу викладайте пельмені на сковороду – вони не потребують розморожування. Та якщо ви все ж таки відправите на сковороду вже розм’якшені пельмені, то навряд чи отримаєте м’яку, соковиту й головне –  не підгорілу страву

Також важливо, щоб холодний напівфабрикат опинився на добре розігрітій пательні. І не жалійте олії: пельмені не повинні прилипнути до дна сковорідки!

  1. Правильно розкласти пельмені

Не потрібно висипати пельмені прямо з пакета. Їх треба гарненько розкласти в один шар. Використовуючи лопатку, розподіліть подушечки так, щоб між ними залишалася хоча б мінімальна відстань. В іншому випадку пельмені злипнуться.

Джерело: prostoway

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень