Як посмажити заморожені пельмені на сковороді – важливі нюанси

Проста і ситна страва, яка готується за лічені хвилини

Одним із найпопулярніших варіантів швидкої та легкої у приготуванні трапези є магазинні пельмені. Причому багатьом людям ця страва подобається саме в обсмаженому вигляді.

Щоб «зацінити», наскільки це крута ідея, потрібно вміти правильно приготувати напівфабрикат на сковороді

  1. Відразу – на сковороду та в гарячу олію

Відразу викладайте пельмені на сковороду – вони не потребують розморожування. Та якщо ви все ж таки відправите на сковороду вже розм’якшені пельмені, то навряд чи отримаєте м’яку, соковиту й головне –  не підгорілу страву

Також важливо, щоб холодний напівфабрикат опинився на добре розігрітій пательні. І не жалійте олії: пельмені не повинні прилипнути до дна сковорідки!

  1. Правильно розкласти пельмені

Не потрібно висипати пельмені прямо з пакета. Їх треба гарненько розкласти в один шар. Використовуючи лопатку, розподіліть подушечки так, щоб між ними залишалася хоча б мінімальна відстань. В іншому випадку пельмені злипнуться.

Джерело: prostoway

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені документи у Рівному: пропонують винагороду

Вчора у районі автовокзалу близько 8 ранку були загублені документи. Тих, хто знайшов, просять повернути за винагороду. Ліщук Руслан Романович - 0 (67) 408 57 66

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Більше оголошень