Неперевершена італійська класика: як приготувати вдома каннеллоні з сиром (РЕЦЕПТ)
Це такі макаронні трубочки з начинкою, зазвичай м’ясною чи сирною
Інгредієнти:
- томати у власному соку - 400 г
- сир твердий - 300 г
- сир Емменталь - 150 г
- сир Пармезан - 100-110 г
- каннеллоні - 10 шт. (готові трубочки з тіста)
- яйця - 2 шт.
- оливкова олія - 2 ст.л.
- пряна зелень - 2 ст.л.
- часник - 2-3 зуб.
- сіль, перець - до смаку
Приготування:
Для начинки: змішати усі види сиру, яйця та 1 ложку зелені.
Каннеллоні наповнити начинкою. Підготувати зубчики часнику і дрібно порубати
Різані томати з’єднати з часником, зеленню, що залишилася, і додати оливкову олію. Після цього трохи поперчити і покласти на каннеллоні. Посипати сиром, що залишився.
Плоску форму для випікання (діаметром близько 26 см) змастити олією. На неї викласти каннеллоні й помістити все у попередньо розігріту до 200 градусів духовку приблизно на 30 хв.
Джерело: VersaL
Радіо Трек: НОВИНИ