Очільник Хмельниччини привіз на ХАЕС нагороди (ВІДЕО)

З нагоди Дня енергетика. А також оглянув підприємство

У день професійного свята енергетиків, одне із найважливіших стратегічних підприємств Хмельниччини  відвідав новопризначений голова Хмельницької ОДА Сергій Гамалій.

Він побував у навчально-тренувальному центрі ХАЕС, спостерігав за навчанням оперативного персоналу. Побував голова обласної адміністрації у машинному відділенні першого та другого енергоблоків, безпосередньо ознайомившись із масштабами виробництва.

Особливий інтерес керівник Хмельниччини виявив до спорудження нових потужностей, відвідавши будівельний майданчик майбутніх 3 та 4 енергоблоків.

Презентуючи енергопідприємство, генеральний директор ХАЕС Андрій Козюра наголосив на тому, що внесок ХАЕС в економіку області складає близько 15% від загальної виробленої товарної продукції. Стабільна робота енергопідприємства забезпечує суттєве зростання відрахувань до державного та місцевого бюджетів та фондів соціального страхування.

Керівник атомної станції розповів також про основні етапи та плани щодо спорудження 3 та 4 енергоблоків ХАЕС, зауваживши, що перейти до наступної фази будівництва атомники зможуть після прийняття відповідного Закону Верховною Радою України.

Завершення будівництва енергоблоків 3, 4 ХАЕС вимагає найменших витрат в порівнянні з будь-якими іншими варіантами введення в експлуатацію 2000 МВт додатково встановленої потужності, дозволить створити нові робочі місця для населення як на період будівництва АЕС, так і в період її експлуатації. Збільшиться відрахування податків у бюджети всіх рівнів, пенсійні фонди. Будівництво нових енергоблоків Хмельницької АЕС дасть потужний поштовх для економіки держави,- наголосив Андрій Козюра.

Завершуючи візит, Голова Хмельницької ОДА Сергій Гамалій, а також міський голова Нетішина Олександр Супрунюк вручили нагороди та відзнаки спеціалістам Хмельницької АЕС.

За матеріалами ХАЕС

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень