Обирала сама. Зеленська розповіла, на кого навчається донька президента України

Олександра вирішила піти слідами свого батька

Дружина президента України Володимира Зеленського розповіла, на кого навчається їхня донька. 18-річна Олександра довго обирала спеціальність, батьки їй допомагали.

- Вона обрала юридичну спеціальність. Скажу чесно, ми вели розмови про вибір майбутньої спеціальності вже, можливо, протягом п'яти років, постійно повертаючись до цієї теми.

 

Були різні варіанти від неї, якісь пропозиції від нас, ми все це обговорювали, і такі довгі в нас були дискусії, - розповіла Олена. 

За словами першої леді, дівчинка подавала документи на різні спеціальності, але зупинилася на юриспруденції.

- Насправді, коли настав час вибирати, звичайно, ми щось їй пропонували, вона щось відкидала. Це був один із наших варіантів, які ми пропонували їй.

 

Але вона подавала документи на кілька спеціальностей, мала потім вибрати одну з них і обрала юридичну, - зізналася дружина Зеленського.

Перша леді не приховує, що їй подобається рішення доньки. На її думку, дівчині вдалося зробити вдалий вибір. Зеленська зазначила, що у неї було мало можливостей самостійно вирішувати своє майбутнє під час вступу, тому вона вирішила не тиснути на доньку.

Джерело: РБК-Україна 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень