Колоски на футболці: Олена Зеленська у трендовому вбранні відвідала виставку у Києві (ФОТО)

На ній була дуже гарна футболка

Олена Зеленська – найстильніша перша леді України за всі роки незалежності. Так вважають експерти у галузі моди.

Днями Зеленська продемонструвала черговий образ із білою футболкою з родзинкою.

Дружина Зеленського з'явилася в Українському домі у Києві, де відбулася презентація проєкту «Як ти?». На виставці покажуть понад 500 робіт, які написали сотня художників. Картини займуть усі п'ять поверхів Українського дому, пише today.

- Наше мистецтво і наша культура – наша підтримка. Щось важливе вони говорять нам про нас, бо навіть серед війни українці стали частіше відвідувати музеї та театри. Згідно з опитуванням Київського міжнародного інституту соціології, в лютому 2023 року 60% респондентів відвідали принаймні один культурний захід, тоді як до повномасштабної війни цифра була менше 50%, - наголосила Олена Зеленська.

На публіці дружина українського президента з'явилась у стильному образі. На ній були класичні чорні штани зі стрілками та елегантна футболка з подовженими короткими рукавами. На цій футболці білими нитками були вишиті колоски. Образ завершила масивними лоферами та трендовими сережками у вигляді ланок ланцюга.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень