Олена Зеленська вийшла в люди у наймоднішому взутті 2023 року

Цю деталь помітили усі присутні

Перша леді України Олена Зеленська днями побувала у Борисполі, де відвідала місцеву школу. Там вона продовжила свою роботу над створенням корисного меню для українських шкіл.

Нагадаємо, перша леді України продовжує розпочате, незважаючи не лише на повномасштабне вторгнення, а й на численну критику серед школярів та їхніх батьків. Нові шкільні страви, в яких зменшили кількість солі та цукру, не припали до смаку учням.

На заході у Борисполі вона знову підкорила публіку своїм зовнішнім виглядом. Адже Олена Зеленська одягнула наймодніше взуття 2023 року, пише today.

До костюма з широкими штанами вона одягнула скромну білу блузу, а в кишеню піджака вставила чорно-білу хустку. Також перша леді обрала трендові сережки у вигляді ланок ланцюга.

Ну і завершила свій образ Зеленська наймоднішим взуттям 2023 року – лоферами на масивній підошві.

Ця модель є універсальною і підходить як худеньким жінкам, так і жінкам з пишними формами.

Стилісти часто відзначають, що взуття має бути пропорційним фігурі — це означає, якщо широкі стегна, то взуття не повинно бути на тонкій підошві, а якщо стегна вузькі, то варто уникати занадто масивної підошви.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень