Шорти на літо-2023: 5 модних моделей для жінок (ФОТО)

І поради, з чим їх носити

Шорти всіх видів є трендовими для літа-2023 — від мішкуватих мом-шортів і довгих бермудів до легких лляних та джинсових. Найпопулярніші з них представлені у найрізноманітніших довжинах і тканинах.

Лляні

Вироби з льону - комфортні у спеку, непаркі. Для офісу чи професійних заходів оберіть консервативний дизайн лляних шортів. Вони дещо довші, тому менше відкривають ноги. 

Кроше

Шукаєте щось яскраве та живе? Ці шорти в смужку, сплетені гачком, неодмінно вас виділять з натовпу. Крім того, вони створені з надзвичайно комфортного, м’якого на дотик матеріалу. Ще шорти у техніці кроше забезпечують більшу повітропроникність, ніж класичні джинсові шорти.

Джинсові

Денім - незамінний у будь-який сезон, а у вигляді шортів - особливо чудовий для літа. Тим паче якщо ви шукаєте нижню частину, щоб носити під час поїздок у відпустку чи одягнути на прогулянку. 

Так, короткі потерті джинсові шорти можна одягнути на пляж, пізній сніданок і не тільки. Глибокі вирізи видовжують ноги. Вони сподобаються любителькам тусовок. А якщо такі шорти поєднати з чобітками до колін, то зійдете за ковбойку. 

Ще, як варіант - шорти з потертим краєм, глибокими кишенями та легким дизайном у стилі ретро.

Розслаблені джинсові шорти з середньою посадкою підійдуть практично до будь-якої речі у вашій шафі — від простих футболок до легких майок і навіть коротких блузок. Вони - ідеальні на щодень. Мають подовжений силует, який не є надто довгим або коротким, і зручний мішкуватий крій. 

Шорти у вуличному стилі, наче відрізані з джинсів тата. Вони комфортні та мають завищену посадку. Поєднуйте їх зі зручним взуттям для прогулянок, і ви отримаєте ідеальне вбрання для прогулянок з дітьми чи подорожей у наступну відпустку.

З принтом

Додайте більше кольору у свій гардероб із шортами з принтом. Вони - із зав’язкою на талії і надзвичайно зручні. Модний акцент на поясі додає шортам трохи драматизму.

Поєднуйте їх із босоніжками на платформі та маленькою сумкою через плече, щоб створити максимально легкий денний образ.

Білі

Ви не помилитеся, вибравши білі шорти на літо. Вони додадуть більш легкого та повітряного образу будь-якому ансамблю.

Це можуть бути короткі джинсові шорти з високою посадкою. Чи довша модель зі складками і глибокими кишенями з інших тканин.

Поєднайте їх з боді або легкою майкою.

Джерело: popsugar

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень