Обереги для спальні: Речі, які захистять сімейне щастя від негативу

Амулети для залучення любові

Спальня – місце для двох. Аби між подружжям була синергія, варто створити особливі умови. Зокрема, поставити обереги. Їх можна виготовити самостійно або придбати. Але ніколи не ставте у спальні обереги, які вам подарували.

Вінчальні ікони

Вінчальні ікони – найпотужніший оберіг для спальні. Вони рятують сім'ю від бід та неприємностей. Моліться перед цими іконами. А якщо хтось із подружжя захворів, поставте біля ікон церковну свічку.

Пасхальна крашанка під матрацом

Це обряд дуже старий і більше схожий на традиції язичників, але все ж таке робили наші пращури. У першу шлюбну ніч молодятам підкладали у ліжко дерев'яну крашанку. Її розмальовували особливими символами, які залучають щастя, багатство та любов.

Ляльки-мотанки

Ці обереги зазвичай використовують для залучення багатства у сім’ю. Важливим є те, що виготовляючи такий оберіг, використовувати голку не можна.

Знак інь-янь

Це традиція запозичена з вчення фен-шуй. Знак символізує чоловіка та жінку і допомагає досягти рівноваги у парі. Тож залиште у спальні десь на тумбі сувеніри з цим знаком.

Дзвіночки кохання

Чоловік і дружина мають нашептати свої бажання для дзвіночка. Потім їх треба зв'язати між собою червоною ниткою та повісити у спальні.

Джерело: Ukr.Media

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень