5 речей, які в жодному разі не можна фотографувати: Вони мають сильну енергетику

Такі фото можуть нашкодити людині

Фотографія – не просто картинка. Вона має енергетику, яка впливає на того, хто її зберігає і на того, хто на ній зображений. Езотерики не рекомендують фотографувати кілька речей, аби не накликати на себе біди.

Що не можна фотографувати

  • Руїни, стародавні руїни та занедбані будинки

Фотографії з такими об'єктами мають потужну негативну енергетику. Не варто не лише зберігати фото таких об’єктів, а й самим фотографуватися поруч з ними. Такі фото можуть зламати ваше життя і перетворити його на руїни.

  • Люди, які сплять

Сон – це особливий стан людини, у якому вона стає дуже вразливою. Такі фото можуть викликати проблеми зі здоров'ям того, хто на фото. Часто батьки люблять фотографувати своїх малюків, поки ті сплять. Такі фото треба зберігати подалі від чужих очей.

  • Відбивання дзеркал

Дзеркало – це портал у потойбіччя, кажуть езотерики. Фото, на якому ви віддзеркалюєтеся у дзеркалі, може стати потужним магнітом конфліктів, сварок, проблем та непорозумінь.

  • Похорон

Прощальна церемонія – це обряд скорботи. Біоенергетики радять не фотографувати покійників та не залишати такі знімки в будинку. Інакше ви привернете в будинок сумні та дивні події, яких важко позбутися. Бувають випадки, коли треба зробити фото і відео фіксацію похорону для родичів, які з різних причин не можуть бути присутні на похороні. Тоді фахівці рекомендують позбутися таких матеріалів щойно вони виконали своє завдання.

  • Чорні кішки

Про чорних котів є багато прикмет. Кажуть, їх навіть використовують для проведення різних обрядів. Тому фотографії чорних кішок можуть привернути невдачі та біди.

Джерело: Мeta.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень