Грибники Рівненщини помітили прикмету, яка пророкує швидку перемогу України (ФОТО)

Всі українці у це вірять, але є й певні знаки, кажуть люди

Фото зліва - Ivan Mulyk

Грибний сезон на Рівненщині – у розпалі. Однак на цьогорічний врожай люди скаржаться. Кажуть, у лісі зовсім мало грибів, а дехто й взагалі повертається додому з порожніми кошиками.

Хоча у цьому грибники бачать добрий знак

Раніше люди вірили, що велика кількість грибів свідчить про можливу війну. Таке явище пам’ятають у 1939 році, коли почалася Друга світова війна.

Старші люди говорять: «Гриби – гроби».

Ще місяць тому у лісах було багато грибів, лише на одній галявині чоловік знайшов понад 80 грибів. Про це ми писали тут: 

Це – не до добра: В Україні – рекордний урожай грибів (ПРИКМЕТИ)

А вже днями у спільноті Грибники Рівненщини рівненчани масово почали скаржитися, що грибів у лісах немає. Люди припустили, що це знак, який пророкує швидку перемогу України у війні проти росії.

Зокрема, користувачі фейсбуку писали такі коментарі:

Ніна Фесковець Бугай Хай грибів не буде, а буде перемога та мир

Тетяна Юрєва Я зразу так сказала дітям. Добре, що нема грибів, війні скоро кінець. Батьки колись говорили за цю прикмету

Наталія Яцута Я теж в неділю 18.09 їздила перевірити свої грибні місця, а там – нуль. Навіть ніякого мухомора чи жабляка не побачила. Зробила висновок, що скоро кінець війні. Бо в 2013 році їх було море і в минулому. І, на жаль, ця прикмета збулася. От може збудеться і ця. Хай їх зовсім не буде. Лиш би закінчилась війна і не гинули наші хлопці та мирні люди

Alyona Yatsuta ми теж їздили, обходили всі свої місця і – нуль. Навіть поганки не знайшли. Дві кози – і ті поцвівші. Я в щоці була. В цю пору минулого року ми вже носили пакетами

Тамара Оліфір Дай Боже перемоги. Без грибів можна прожити.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень