Нові ціни на світло з 1 червня: змінювати тариф раз на рік уже стає правилом

Востаннє тариф на електроенергію в Україні змінили 1 червня 2023 року. І цього року - знову змінять

Тариф на електроенергію для населення зросте вже в 1 червня. Скільки саме тепер коштуватиме кіловат для українців у Міністерстві енергетики ще не затвердили остаточно. 

З 1 червня тарифи зростуть для населення. Міненерго вже давно готував цей пакет документів. Орієнтовно тариф буде 3,5-4 грн. Міненерго для себе ще остаточно не вирішив, - каже голова спілки споживачів комунальних послуг Олег Попенко.


Тож нові платіжки за світло українці отримають вже у липні. Нагадаємо, чинний тариф на світло погодили рік тому, і запрацював він з 1 червня 2023 року. Якщо новий тариф таки погодять, то виходить, що вартість електроенергії в Україні змінюють раз на рік. 

Фахівці міністерства запевняють, що навіть після зростання тарифу на електроенергію - він залишатиметься найнижчим в Європі. Видання «Слово і Діло» навели тарифи на електроенергію у країнах Європи, у перерахунку в євро, українці платять  за один кіловат 0,06 євро. Такий низький тариф є хіба що у Туреччині. 

Найвищі ціни на електроенергію у Німеччині (0,40 євро за кВт-год), Бельгії та Ірландії (0,38 євро кВт-год).


 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень