Носила рукавички, проводила дезінфекцію: слідом за головою РДА коронавірус діагностували у заступниці

Вона також депутат Рівненської обласної ради

Фото ілюстративне

Коронавірус підтвердили у першої заступниці голови Сарненської райдержадміністрації і депутатки облради Людмили Мариніної. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook:

- …Я пишу цей допис для того, щоб ви зрозуміли, що хвороба підступна і невидима, і ми не знаємо, де вона може нас чекати.

 

Я дотримувалась всіх вимог і правил карантину, носила маску і рукавички, проводила дезінфекцію, але так сталося, що я захворіла. Так, у мене підтвердили коронавірус.

 

Я не маю права, когось звинувачувати, бо не знаю звідки той вірус прийшов.

 

Його не видно! І ніхто не застрахований!

 

Він не вибирає бідний ти чи багатий, робітник ти чи чиновник... Вірус є, він ходить між нами....

Фото з профілю у Facebook

І хоча я дуже сильна людина, позитивна і енергійна, завжди стараюся підбадьорити і надихати інших, після того, як підтвердили хворобу, був страх. Страх не за себе - за дітей, за рідних і близьких!!!

 

Не думайте, що я жаліюся - ні, я хочу донести усім ті почуття і переживання, які притаманні кожному з нас. Важко чекати результатів тестів дорогих тобі людей, просто не знаходиш собі місця і розривається серце. Важко дивитися на медичних працівників, яким ох як зараз нелегко!!!

 

Слава Богу почуваюся нормально, трохи є слабкість і кашель, але знаю, що все буде добре, що видужаю з Божою поміччю!

 

Проте, не знаю, як може проходити хвороба у інших, який може бути перебіг і результат, володіючи інформацією та фактами, яка є і в нашому районі.

 

Наближається свято, багато, хто піде до церкви, попри всі заборони і карантини, будучи впевненим, що мене пронесе...

 

А хвороба підступна, її не видно, і за руку не відведеш, і не відійдеш!

 

Де гарантія, що ви не будете наступним хворим? Кого тоді звинувачувати?

 

І тоді буде дуже страшно за рідних і близьких, будуть сльози і розпач, будуть безкінечні молитви, благання і сподівання...

 

Тому сьогодні, напередодні Великодня, прошу вас, друзі, рідні і просто знайомі - давайте берегти один одного, давайте не будемо наражати на небезпеку інших, будемо цінувати життя своє, наших рідних і близьких, будемо поважати наших медиків і їхню працю!!!!

 

Давайте будемо свідомими і проведемо свято вдома, щиро помолившись Господу Богу, будучи здоровими і в колі своєї родини!...

Раніше COVID-19 підтвердили у голови Сарненської райдержадміністрації Олександра Кохана та голови Рокитнівської райдержадміністрації Віктора Мініча.

Сьогодні ж стало відомо, що захворів і перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень