Ніжний торт «Рафаелло». Такий смачний, що неможливо відірватися! (РЕЦЕПТ)
Здивуйте своїх гостей
Тортик "Рафаелло" готується швидко і виходить дуже ніжним і смачним.
Інгредієнти:
Бісквіт:
Борошно пшеничне – 140 г
Масло вершкове – 50 г
Цукор – 100 г
Розпушувач – 2 ч. ложки
Яйця – 3 шт.
Кокосова стружка – 40 г
Крем:
Цукор – 120 г
Вершки 33% – 200 мл
Сир вершковий – 500 г
Кокосова стружка – 80 г
Ще 30 г кокосової стружки для посипання.
Починаємо з приготування бісквіта.
Збити міксером яйця з цукром. Збиваємо до розчинення цукру. В яєчну масу виливаємо розтоплене вершкове масло. Висипаємо розпушувач і починаємо збивати. Під час збивання висипаємо кокосову стружку. Коли стружка рівномірно перемішалася, зупиняємо міксер. Всипаємо борошно і перемішуємо лопаткою.
Круглу форму застеляємо пергаментним папером, виливаємо на папір тісто і розрівнюємо лопаткою.
Випікаємо в розігрітій до 180°C духовці 25-30 хвилин.
Готовий бісквіт дістаємо з духовки і розрізаємо на три-чотири коржі.
Готуємо крем.
Для цього в глибоку миску висипаємо цукор, додаємо вершковий сир і збиваємо міксером до розчинення цукру. Потім додаємо кокосову стружку і збиваємо до однорідності. В іншій мисці збиваємо охолоджені вершки до пишності.
З’єднуємо збиті вершки з сирною масою і акуратно перемішуємо. Крем готовий!
Збираємо торт, зверху і з боків посипаємо кокосовою стружкою. Прикрашаємо за бажанням.
Відправляємо торт в холодильник на 4-5 годин.
Смачного!
Повідомляє - Затишок
Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ