Де у Рівному можна скуштувати солодощі авторського виробництва

ТOП-10 кондитерських закладів Рівного

Кондитерська "Морквяна Мар’яна"

вулиця Гетьмана Мазепи, 30

Це кондитерська, яка виникла із маленької домашньої пекарні. Тут можна скуштувати та замовити випічку та інші кондитерські вироби - торти, чізкейки, солоні та солодкі штруделі, ягідні муси, пироги, печиво, кекси, капкейки, еклери тощо. На цей момент кондитерська має два фірмових магазини і окремий цех.

Кондитерська  “Кремельє”

вул. С.Дем'янчука, 1, вул.С.Бандери, 1, вул.Соборна, 14а, вул.Гагаріна, 39, проспект Миру, 9

Одна з перших рівненських кондитерських “Івіта” отримала нове життя. Незважаючи на ребрендинг, мережа закладів дотримується своєї концепції — свіжі тістечка власного виробництва за доступною ціною. Відвідувачам пропонують широкий асортимент ласощів, серед пропозицій — 30 тортів.  Серед солодощів — найкращі зразки випічки з усіх епох. Також кондитери створюють європейську випічку та мусові торти. В асортименті присутня випічка за ГОСТами радянських часів.

Ресторан-кондитерська “Кекс і місто”

вулиця В'ячеслава Чорновола, 60

Тут пропонують великий вибір десертів власного виробництва. Також у закладі можна влаштувати романтичну або сімейну вечерю.

Кондитерська "Newton"

вул. Лермонтова, 8

Тут пропонують широкий асортимент французької випічки і шоколаду,  а також різноманітні напої та закуски.

Цукерня "Мавка"

вул. В’ячеслава Чорновола, 35

У закладі можна придбати чимало авторських солодощів ручної роботи: шоколадні цукерки з безліччю фруктових та горіхових начинок, східні солодощі та смаколики за креативними рецептами.

Кафе-кондитерська "Мелін"

вул. Пересопницька,10

Тут пропонують великий вибір солодощів власного приготування: молочні коктейлі, тістечка з пісочного тіста з карамельною і шоколадною начинкою, пісочні тарталетки з шоколадним і ванільним соусом, тістечка з шоколадного бісквіту, французькі тістечка з полуничним суфле і лимонним кремом, молочні трюфелі з шоколадним бісквітом, еклери в карамелі тощо.

Пекарня "Солодка хвилинка"

вул. Соборна, 181 б, проспект Миру, 6, вул. Пересопницька,49

Заклад пропонує вишукані солодощі власного виробництва. В кондитерській на замовлення пропонують смачні торти з оригінальним оздобленням до будь-якого свята. 

Львівська майстерня шоколаду

Ю. Словацького, 4/6

Тут пропонують солодощі зі справжнім львівським колоритом: авторську випічку, шоколадні цукерки та плитки справжнього шоколаду.

"Коровайний дім Март"

вул. Шевченка, 9

Профілем закладу впродовж 15-ти років є виготовлення короваїв, тортів та інших солодощів. Досвідчені кондитери створюють якісні і оригінальні торти на будь-які урочистості.

"Кавові мешти"

вул. Степана Бандери, 60а

Пропонують великий вибір оригінальних тортів, тістечок, кексів, чізкейків власного виробництва.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень