Ніжний та смачний: рецепт омлету з сирною начинкою

Готується страва за лічені хвилини з мінімальної кількості продуктів

Омлет з начинкою з сиру можна приготувати на сніданок, подати як оригінальну закуску або взяти з собою на роботу як корисний та ситний перекус.

Інгредієнти:

  • 6 яєць ????
  • 120 г твердого сиру ????
  • 60 г вершкового масла 
  • 30 мл рафінованої соняшникової олії 
  • Морська сіль на смак ????

Спосіб приготування:

???? Твердий сир наріжте на дев'ять прямокутних скибочок 5х3 см. У невелику глибоку миску вбийте два яйця, посоліть. Збийте виделкою до однорідного стану.

При бажанні можна додати дрібку улюблених прянощів.

???? Сковороду змажте соняшниковою олією, розігрійте і вилийте яєчну суміш. Накрийте кришкою, готуйте близько двох хвилин на мінімальному вогні, низ коржу повинен добре схопитися.

???? На середину омлету викладіть три скибочки сиру. Покладіть шматочок вершкового масла. За допомогою лопатки підверніть краї омлету з двох сторін, щоб накрити сирну начинку. Потім підверніть дві сторони, що залишилися.

В результаті має вийти конвертик з сиром всередині.

Переверніть омлет, щоб підрум'янити його з усіх боків. Аналогічним чином підсмажте ще два омлети-конвертики з сирною начинкою. Подавайте гарячими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень