Ніколи не кажіть це чоловікові: 6 фраз, які зроблять боляче і зруйнують стосунки

Пояснення психологині

Українська психологиня Ірина Дєнєжна склала список фраз, які не варто говорити жінкам свому обранцю.

«Я сама»

Ця фраза здатна перетворити чоловіка на любителя диванного режиму. Він перестає пропонувати свою допомогу, оскільки переконаний: його обраниця її не потребує і здатна впоратися самостійно. Часом треба дозволяти собі делегувати повноваження.

«Вася зробив щось краще за тебе»

Якщо регулярно вказувати коханому на його слабкі сторони й наголошувати на тому, що у когось іншого з цим проблем немає, то ви ризикуєте лише посилити прояви рис, які вам не подобаються.

«Навіщо ти це зробив/купив?»

Чоловікам дуже часто важлива реакція жінки на ту чи іншу ситуацію, її підтримка та емоція, які конвертуються в стимул для руху далі. Подібні фрази можуть відбити в нього бажання щось робити.

«Ти зі мною мало спілкуєшся»

Більшість чоловіків за своєю природою конкретики. Вони можуть вислухати й підбити короткий підсумок або, якщо потрібно, дати пораду. Але розмовляти з ним, як із подружкою, швидше за все не вийде, а тому й звинувачувати його у нестачі спілкування не має сенсу.

«Ти ніколи не робиш...»

Замість цієї фрази психологи рекомендують використовувати: «Я була б вдячна, якби ти зробив...» А ось вираз «ніколи не» може призвести тільки до розчарування та сварок.

«Я від тебе піду»

Ні чоловікові, ні жінці не хотілося б почути від коханої людини такі «погрози». Говорити цю фразу можна лише в теперішньому часі, коли ви дійсно вирішили розірвати відносини. Але якщо ви використовуєте її під час сварки для «залякування», то будьте готові, що вона засяде в голові партнера.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень