Ці фрази можна почути тільки від бабусі, яка не любить своїх онуків

Чого ніколи не скаже любляча бабуся

Фото - depositphotos
Фото - depositphotos

Деякі бабусі доволі часто вживають до своїх онуків слова, які не такі вже й образливі, але носять у собі прихований сенс, який потрібно вміти вчасно зчитувати. Що ж це за слова?

У мене немає часу

Іноді мами й тата звертаються по допомогу до своїх батьків, щоб ті посиділи з онуком. Найчастіше з таким проханням звертаються саме до бабусь. Втім, якщо вона постійно відмовляє, варто замислитися про те, чи так сильно бабуся хоче бачитися з онуком?

Вона не вміє поводитися

Бабусі, зокрема, і потрібні для того, щоб виховувати онука, прищеплювати йому хороші манери і розповідати про правила поведінки. А таке легке бажання відмовитися від неслухняної дитини лише свідчить про відсутність любові до неї.

Ти — вилита(-ий) мама/тато

Кажучи про схожість із батьком, вона має на увазі виключно негативні сторони. Крім того, бабуся може навмисне знижувати авторитет матері/батька в очах чада, і це явно не є добре.

Я не зобов'язана виховувати онуків

Не варто давати поради про те, як ростити дитину, особливо, якщо їх не просять. Однак відмовлятися зустрічатися з онуками – це зовсім не показник великої любові до них.

Джерело: Ukr.media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень