Дата народження розповість, з ким варто заводити відносини, а від кого потрібно тікати

Нумерологія стосунків

Як розрахувати свою особисту кількість долі?

Візьміть усі ваші цифри у дати народження та складіть їх разом. Наприклад, дата народження: 20 травня 1990 року.

2+0+0+5+1+9+9+0 = 26. Тепер складаємо 2+6 і отримуємо цифру 8. Ваше число долі має бути від 1 до 9.

Що значить кожна цифра? 

1. Це впевнені в собі люди, які насилу йдуть на поступки у відносинах. Вони серйозно підходять навіть до початку стосунків і довго придивляються до людини.

Таким людям підходять: 2, 4 і 6. Не підходять: 7, 8 і 9.

2. Емоційні, відкриті та дуже вразливі натури. Вони прагнуть до гармонії у відносинах, слухають своє серце, а не голову. Вони захопливі натури і йдуть до своєї мети до кінця.

Їм підходять: 1, 3 і 6. Не підходять: 5 і 8.

3. Егоцентрики та егоїсти, рідко прислухаються до чужої думки та вважають свою важливішу за будь-яку іншу. Намагаються домінувати над партнером і амбіції часом їм дуже заважають.

Їм підходять: 2, 6 і 9. Не підходять: 1.

4. Запальні та емоційні люди, можуть зриватися на близьких. У відносинах домінують і контролюють. Але прагнуть створити міцну сім'ю, хоча частенько поглядають убік.

Їм підходять: 1, 2, 7 і 8. Не підходять: 4

5. Схильні до мінливості у відносинах, рутина їх стомлює. Вони натури складні, для них важливий інтим з експериментами. Часто сумніваються в собі та партнерах.

Їм підходять: 5 і 8. Не підходять: 2.

6. Можуть привабити кого завгодно. Але неможливість всидіти на місці та вічний пошук їм сильно заважає. Вони здатні на емоційну прихильність, але стати розважливими та осісти їм складно.

Підібрати пару їм дуже складно і часом вони довго перебирають, перш ніж знаходять свою любов.

7. Дуже романтичні люди й готові на подвиги заради коханої людини. Того ж вони чекають від партнера і часто бувають розчаровані. Зі стресами вони не дружать і краще себе почувають в спокої.

Їм підходять: 2. Не підходять: 9

8. Це владні власники, але з правильним поглядом на життя. Вони будуть будувати міцні та тривалі відносини й не будуть ховати свої справжні почуття.

Їм підходять: 8. Не підходять: 2.

9. Найскладніші та суперечливі натури, вони теж власники й будуть контролювати партнера. Але при цьому пояснити, що їм потрібно - не можуть. Заради сім'ї вони готові на все.

Їм підходять: 2 і 6.Не підходять: 1 і 9.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень