ТОП-5 секретів, яких не повинно бути між чоловіком і жінкою

Уникайте цього, якщо не хочете втратити свої стосунки

Психолог Ірина Кулік розповіла, яких секретів не повинно бути між чоловіком та дружиною та як зберегти стосунки, якщо вони «тріщать по швах». 

Зрада або невірність

Якщо один з партнерів зраджує іншого або вчиняє аферу, зберігання цього секрету може порушити довіру і викликати серйозні проблеми у стосунках.

Фінансові проблеми

Психолог каже, якщо ховати від партнера фінансові проблеми, заборгованості або зайві витрати - це може призвести до додаткових труднощів і конфліктів у майбутньому.

Здоров'я

Зберігання секретів про серйозні проблеми про здоров'я може завдати шкоди вашому партнеру. Особливо якщо це стосується хвороб, які можуть впливати на ваші стосунки.

Сімейні та особисті проблеми

Деякі особисті проблеми, які впливають на сімейне життя, можуть вимагати відкритості й підтримки з боку партнера. Приховання цих секретів може погіршити ситуацію.

Небезпечні звички

Часто партнери можуть приховувати один від одного свої шкідливі звички, такі як наркотики або алкогольна залежність. Однак, це може мати серйозні наслідки для стосунків та здоров'я.

Щоб зберегти стосунки, психологиня радить докласти душевних зусиль:

  • бути чесним у стосунках
  • вміти йти на компроміс
  • визнавати свою провину
  • не уникати конфлікту, а шукати рішення
  • проявляти ентузіазм у стосунках
  • не бути байдужим 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень