І не старайтеся, ви для них – ніщо: 4 знаки Зодіаку, які не зміняться навіть заради великого кохання

Якщо вас не влаштовують стосунки з ними, сподіватися на зміни – марно

ОВНИ

Вони не прогинатимуться під людину, обставини чи навіть під світ. Винятки можуть бути, але це вкрай рідкою. Іноді Овни роблять послаблення, але тільки найближчим і перевіреним людям, у яких впевнені на всі 100%. Заради них вони можуть змінитися – на якийсь час. Якщо ж ви закохалися у представника цього знаку і просите його змінитися заради вас – у 90% випадків ви почуєте відмову.

БЛИЗНЯТА

Вони теж ніколи не зміняться заради іншої людини. Хіба можуть удати, що змінилися, але не більше. Тому астрологи наполегливо радять не вірити цим обіцянкам. Близнята часто говорять вам, що ви хочете почути. Запам'ятайте раз і назавжди: вони ніколи не відмовляться від своїх насолод заради якоїсь сумнівної можливості сподобатися іншій людині. Їм набагато простіше знайти іншу людину, ніж спробувати змінитися.

ЛЕВИ

Ці люди ненавидять критику. Тому, якщо хтось просить змінитися, вони негайно вкажуть людині напрямок, за яким їй треба йти. Їх не варто просити про щось, чого вони не хочуть. У тривалих стосунках вони можуть піти на поступки, спробувавши змінитися, але це коштуватиме їм величезних зусиль. У жодному разі не поспішайте та не наказуйте, як і що потрібно робити. Або прийміть Левів, або залиште їх.

КОЗОРОГИ

Навіть не просіть їх змінитися заради вас. Ця людина може й сама цього захотіти, але це не станеться відразу. Змінити Козорога навмисне у вас точно не вийде, як би сильно він вас не любив. Навіть якщо ви докладете величезну кількість зусиль. Лишається просто змиритися з тим, якою є ця людина, або знайти іншу, якщо вас дуже сильно щось не влаштовує.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень