Проблеми з грошима – Овнам, щасливе кохання – Козорогам: гороскоп на 17 серпня

А Дівам треба порядок

ОВНИ

Через неуважність у вас можуть виникнути фінансові труднощі. Пильнуйте, працюючи з документами.

ТЕЛЬЦІ

Зараз вам дуже важливо не зупинятися й постійно рухатися вперед. Так ви розпалите у собі бажання досягати більшого.

БЛИЗНЯТА

Цього дня можуть виникати труднощі в роботі. Доведеться багато працювати, але якщо ви справжній професіонал, то це вас не засмутить.

РАКИ

Намагайтеся цього дня не з'ясовувати стосунки з рідними та близькими, бо ці сварки можуть призвести до непередбачуваних наслідків.

ЛЕВИ

Ви можете закохатися або відновити старі стосунки. Можете знайти друзів і однодумців та розширити перспективи, пов'язані з партнерством і співпрацею.

ДІВИ

Зараз дуже важливо дотримуватися порядку. В усьому. Також намагайтеся чергувати розумові навантаження з фізичними.

ТЕРЕЗИ

Хороший час для налагодження особистих зв'язків. Намагайтеся уникати двозначних ситуацій.

СКОРПІОНИ

Зараз важливо налаштувати себе на позитив. Гарний настрій зробить вас непробивними й ви зможете витримати будь-який удар долі.

СТРІЛЬЦІ

Вам доведеться багато працювати, з головою занурюючись у навіть найдрібніші справи. Не виключено, що отримана вчасно інформація допоможе якщо не збагатитися, то уникнути збитків.

КОЗОРОГИ

Найбільше цього дня вам пощастить у коханні. Можливі нові симпатії та захоплення. Можете сміливо брати ініціативу у свої руки - стосунки, які розпочнуться зараз, будуть щасливими.

ВОДОЛІЇ

День сприятливий для розширення кола ділових партнерів. Буде можливість спробувати себе у новій ролі.

РИБИ

Вам варто зайнятися переоцінкою деяких взаємин. Однак не поспішайте з рішеннями, оскільки зараз ви можете не врахувати усіх нюансів.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень