Незвичний гороскоп за групою крові. Перевір, чи збігається

Визначати характер людини за групою крові почали понад 100 років тому

I група

Вважається, що люди з І групою крові спокійні, зібрані, дуже холоднокровні та серйозні. Вони мають жорсткий характер і дуже надійні. Вони все обмірковують і ретельно планують, і працюють наполегливо і завзято. Вони прагнуть зробити себе такими, якими  себе уявляють.

Власники першої групи крові можуть видаватися іншим дещо відстороненими. Вони намагаються стримувати власні емоції, і оскільки вони постійно практикуються в цьому, їх сприймають як дуже сильних особистостей.

Вони схильні жорстко ставитися до людей не їхнього типу, і поступово оточують себе людьми з таким же характером.

ІІ група

Люди з II групою крові цікаві та зацікавлені у всьому. Але вони точно знають, які з численних інтересів є справді важливими, і які вони намагаються підтримувати. II група схильна швидше досягати успіху у всьому, ніж бути середнячками.

Вони дуже глибоко можуть занурюватися у власний світ, і навіть інколи забувають про решту. Вони мають образ яскравої та привітної людини, повної енергії та ентузіазму, але деякі люди вважають, що насправді всередині вони зовсім інші.

III група

Люди з III групою крові задають настрій для всієї компанії і беруть відповідальність за створення гармонії всередині неї. Загалом вони мирні та безтурботні. Власники третьої групи крові великодушні і схильні щедро витрачати гроші на інших. Однак, як не дивно, вони мають твердий і завзятий характер і схильні потай мати власну думку про все. З іншого боку, вони охоче приймають все нове. Вони легко піддаються впливу інших і можуть вірити в те, що говорять по телевізору.

IV група

Люди з IV групою дуже чутливі. Вони уважні до почуттів інших людей і ставляться до них із турботою та обережністю. З іншого боку, вони суворі щодо себе та своїх близьких. Виходить так, що вони мають дві особи: одна для людей «зовні», інша для людей «всередині».

Вони часто стають сентиментальними та схильні надто глибоко замислюватися. Люди з IV групою мають багато друзів, але їм потрібен час, щоб побути наодинці і зібратися з думками.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень