Ми вам перетелефонуємо: людей з якою групою крові не охоче беруть на роботу

Принаймні таке виявили у Японії

Японці вважають, що здібності в людини закладаються генетично, тому вони пов'язані з групою крові. Вперше в Японії ідея про відмінність людей за групою крові заговорили ще майже 100 років тому. Тоді й визначили, що здібності людини залежать від групи крові. Деякі компанії навіть мають в штаті консультантів щодо контактів з урахуванням групи крові.

Відповідно до теорії, люди з І групою крові амбітні, мають лідерські якості і вміють брати на себе відповідальність. Таких людей охоче беруть на посаду керівника, але на місце простого співробітника їм не варто розраховувати.

Найбільш бажаними співробітниками у корпораціях є власники ІІ групи крові. Вони посидючі, розумні, уважні та вміють слухати керівництво.

Людей з ІІІ групою крові рідко беруть до офісу, оскільки вони особливо креативні та цікаві, часто люблять шукати щось нове. Власників цієї групи крові часто беруть на посаду кухаря, дизайнера, журналіста.


Люди з IV групою крові часто мають асоціальні прояви, але, як не дивно, саме вони часто виявляються соціальними працівниками. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень