У людей із цим знаком на долоні особлива доля

Перевірте, що у вас на долоні 

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Доля людини хоч і загадкова, але головні її повороти зашифровані у лініях на руках, розбором яких займаються хіроманти.

Іноді на руці можна знайти загадковий знак у вигляді літери «М». Це особливий знак на долоні. Якщо він є у вас на руці, то вам неймовірно пощастило. Ви просто приречені на успіх.  

«М» на активній руці

Це свідчить про те, що ви вкрай незвичайна людина, яка має яскраву індивідуальність і безстрашно йде до поставлених цілей. 

«М» на пасивній руці

Ви творча людина, якій дуже важливо розвивати свої навички, вміння та здібності. Ви дуже добрі, безкорисливі та завжди готові прийти на допомогу.

«М» на двох долонях

Це дуже велика рідкість, адже таким людям пані Фортуна не просто посміхнулася, а супроводжує таких людей впродовж всього життя. Щасливчикам залишається лише плисти за течією і насолоджуватися успіхами.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень