Вони ідеальні у всьому: жінки з цими іменами мають бездоганний характер

У списку їх 5

Олена

Олена - це жінка з неймовірно м'яким характером. І люди, які її оточують, це цінують, бо настільки поступливий і добрий характер - справжня рідкість. Олена підтримує близьких і друзів у складні моменти, готова прийти на допомогу, не озираючись на власні інтереси.

Анна

Анна - це втілення душевної рівноваги та спокою. Перебувати поруч із такою жінкою комфортно і легко. Анна - чудова слухачка і ніколи не роздає непрошених порад.

Катерина

Жінка з ім'ям Катерина - уособлення благородства. Вона завжди спокійна і має талант згладжувати конфлікти. Пошук компромісів - її сильна сторона, водночас Катерина вміє в будь-яких ситуаціях залишатися спокійною і розважливою.

Тетяна

Тетяна - жінка, створена для щасливого сімейного життя, вона добра й уважна до близьких. Вона вміє створювати навколо себе ауру затишку та спокою. Тому в пошуках душевного тепла люди часто тягнуться до таких жінок. 

Поліна

Поліна завжди спокійна і доброзичлива. Вона має прекрасне почуття гумору і є душею компанії. Поліна, попри м'який характер - природжений лідер і керівник

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень