В якийсь момент вони просто перестають старіти: яка група крові у таких щасливчиків

При цьому вони реально більш схильні до довголіття

Європейські вчені назвали групу крові, власники якої старіють повільніше за всіх і більше за інших схильні до довголіття.

Щасливчиками виявились люди з третьою групою крові. У ​​кістковому мозку людей з третьою групою крові є гарний запас клітин, що допомагає їм повільніше зазнавати вікових руйнувань, й це уповільнює старіння.

Також до довголіття схильні і люди з четвертою групою крові, хоча вони й виглядають у житті, як правило, старше за представників будь-яких інших груп.

Крім цього, група крові, на думку науковців, може розповісти про ваш характер. Так, вважається, що представників першої групи відрізняє зайва сексуальність та амбітність, а люди з другою групою крові, навпаки, відрізняються стриманістю, але при цьому дуже працьовиті. Власники третьої групи, зазвичай, чутливі натури і завжди прагнуть незалежності. Людей із четвертою групою крові можна назвати найромантичнішими.

Також група крові впливає і на зовнішність. На думку дослідників, красою похвалитися можуть володарі першої групи крові. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень