Незаплановані витрати – Скорпіонам, надмірний азарт – Дівам: гороскоп на 21 січня

А у Близнюків можуть виникнути професійні проблеми

ОВНИ

Вам варто подумати про нові ділові контакти і більш вигідні пропозиції. Згадайте про старі зв'язки - вони можуть виявитися для вас корисними.

ТЕЛЬЦІ

Якщо ви самі не створите собі проблем, то день буде дуже вдалим.

 

Вечір підходить для наведення порядку в сімейному архіві, систематизації старих документів.

 

Але робіть це разом з домашніми – це ще більше вас об’єднає.

БЛИЗНЮКИ

На роботі, якщо почнете зволікати з прийняттям рішення або просто розслабитеся, можуть виникнути проблеми. Цього дня утримайтеся від обговорення або засудження кого-небудь, бо це не залишиться в таємниці і викличе відповідну реакцію.

РАКИ

Будь-які навантаження і стреси можуть негативно позначитися на стані вашого здоров'я. Більше часу проводьте в колі однодумців – таке спілкування надихне вас на геніальні ідеї.

ЛЕВИ

На роботі все спокійно, якщо не будете хапатися за все відразу. Вам треба приділити увагу своєму здоров'ю і уникати будь-яких надмірностей.

ДІВИ

Зараз ви будете сповнені сил і ентузіазму. Якщо у вас виникнуть цікаві ідеї, не діліться ними з оточуючими, бо заздрісники спробують нашкодити вам. Також цього дня ви можете бути занадто азартними. Обережніше!

ТЕРЕЗИ

Навіть якщо на роботі вас щось не влаштовує, то зараз не найкращий час для серйозних змін. Можлива напруженість у відносинах з оточуючими.

СКОРПІОНИ

Очікуються незаплановані витрати, тому шопінг вам протипоказаний. Зате день вдалий для побудови та обговорення довгострокових планів.

СТРІЛЬЦІ

Розташування зірок буде сприяти вашому успіху. Цього дня у роботі вам допоможе ваш вроджений педантизм.

КОЗЕРОГИ

Вам захочеться перевернути світ і у вас буде така можливість. Але перш ніж діяти, все добре зважте. Інтуїція допоможе вам ухвалити правильне рішення, а ось поради оточуючих, навпаки, можуть збити вас.

ВОДОЛІЇ

На цей день краще планувати справи, які викликають у вас інтерес. Зараз варто уникати нових знайомств, бо вони можуть принести вам неприємності.

РИБИ

Цей період є несприятливим для ризикованих фінансових операцій. Утримайтеся від укладання угод. Зірки радять вам діяти самостійно - ніхто краще за вас не знатиме, що і як вам потрібно робити.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень