Нервовий день – Тельцям, марні старання – Дівам: гороскоп на 16 січня

А в житті Овнів починається біла смуга

ОВНИ

Починається період, коли вам буде все вдаватися. Причому, у будь-якій сфері. Зараз ви отримаєте важливу інформацію, яка допоможе не помилитися у виборі.

ТЕЛЬЦІ

Бережіть нерви. Можливі конфлікти з домашніми, які можуть погіршити ваше самопочуття. У фінансах потрібно бути більш стриманими - постарайтеся не вкладати гроші в справи, що викликають навіть невеликий сумнів.

БЛИЗНЮКИ

Будьте сміливішими, приймаючи рішення. Остерігайтеся довіряти комусь свої таємниці.

 

Цього дня вас порадує спілкування з близькими по духу людьми.

 

Самотнім представникам знаку зорі обіцяють цікаве знайомство.

РАКИ

Не варто братися за справи, у яких є навіть 1% ризику. У першій половині дня можливі сварки з близькими людьми.

ЛЕВИ

Сприятливе розташування планет допоможе прийти до спільної думки у будь-яких питаннях. Також вам можуть зробити перспективну пропозицію.

ДІВИ

Ваші старання цього дня ніхто не оцінить, тому не варто дуже напружуватися. Більше того – вас постійно критикуватимуть. Наберіться терпіння.

ТЕРЕЗИ

Вам легко вдасться вирішити спірні питання. Зверніть увагу на стан фінансових справ. Уникайте ризикованих угод, намагайтеся не мати справи з малознайомими особами, бо зараз особливо великий ризик стати жертвою шахрайства.

СКОРПІОНИ

Попри вихідний, вам доведеться трохи понервувати через робочі проблеми. Але не варто покладатися в усьому на себе і відмовлятися від допомоги колег.

СТРІЛЬЦІ

Не робіть необдуманих кроків, вони, швидше за все, виявляться неправильними. Інтуїція буде вам зараз поганим порадником.

КОЗЕРОГИ

Ухвалюючи рішення, ви не повинні сумніватися у їх правильності. З обережністю поставтеся до порад людей, які можуть лукавити, шукаючи вигоду для себе.

ВОДОЛІЇ

Якщо хочете почати нові справи, зараз якраз підходящий час. Беріть ініціативу в свої руки і не пасуйте перед перешкодами.

РИБИ

Не слід вірити людям, які занадто багато обіцяють. З будь-якої суперечки ви зумієте вийти переможцем, оскільки ваш дар переконання буде на висоті.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень