Неймовірне свято для дружини організував Тищенко у розпал локдауну в Києві (ВІДЕО)

Як відреагували у партії?

На фото Микола Тищенко з дружиною. Фото з відкритих джерел
На фото Микола Тищенко з дружиною. Фото з відкритих джерел

Народний депутат України від партії «Слуга народу» Микола Тищенко попри локдаун у Києві влаштував масштабне святкування дня народження дружини Алли Барановської.

Вечірка нібито відбулася в столичному готелі «Fairmont», повідомляє видання Страна.

Нагадаємо, що жорсткі карантинні обмеження забороняють роботу кафе та ресторанів навіть у готелях (виняток – ранкові години). 

На відео видно, що під час святкування персонал обслуговування був у масках, однак гості були без індивідуальних засобів захисту.

Скрін з відео
Скрін з відео

 

Один із помічників Миколи Тищенка запевнив, що святкування дня народження дружини нардепа нібито проходило в їхньому будинку. Водночас авто Тищенка помітили таки біля готелю «Fairmont».

Фото із сайту Страна.ua
Фото із сайту Страна.ua

Під час святкування гостей розважали співачка Катя Корецька й танцівниці.

Людей на дні народження було багато, бо стіл засервірований на велику кількість персон. Втім, жодної дистанції між столами та стільцями для відвідувачів не було.

Скрін з відео
Скрін з відео

Відомо, що на місце, де відбулося святкування, виїжджали правоохоронці. За фактом порушення карантинних вимог вони зареєстрували кримінальне провадження.

Ненормальним вчинок Миколи Тищенка вважають і його колега від партії «Слуга народу» Олександр Качура.  

На фото Олександр Качура
На фото Олександр Качура

У коментарі виданню Оbozrevatel він розповів, що скандал із вечіркою Тищенка в готелі на столичному Подолі вже обговорюють у партійних чатах. Не виключено, що питання буде винесено також на засідання фракції.

Якщо буде встановлено, що він дійсно порушував карантин, то має відповісти за це згідно із законодавством, заплатити штраф (17 000 гривень, – ред.).

 

І, можливо, є якісь партійні стягнення, це нехай керівництво фракції вирішує, – розповів Олександр Качура, додавши, що чекає, поки сам нардеп хоч щось пояснить – в чаті чи особисто колегам.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень