Неочікувані подарунки – Тельцям, слабкість – Водоліям: гороскоп на 12 грудня

А Козороги спробують керувати іншими

ОВНИ

Положення планет може сплутати всі плани, завадити справам та внести неясність. Не піддавайтеся бажанню уникнути неприємностей з допомогою обману чи самообману.

ТЕЛЬЦІ

Удача обов'язково посміхнеться вам цього дня. Найімовірніше – у коханні. Можливі неочікувані подарунки.

БЛИЗНЯТА

Ваша чарівність посилиться, тому вам буде дуже легко вирішити деякі справи. Зараз ви будете отримувати майже все, що хочете.

РАКИ

Цього дня у вас загостриться почуття справедливості. Найлютішим ворогом може стати ваша прямолінійність, тому посилено контролюйте свої слова.

ЛЕВИ

У вас з'явиться талант миттєво пристосовуватися до будь-якої ситуації, обставин, людей та речей. 

ДІВИ

Ви нарешті наважитеся залишити минуле в минулому й почнете дивитися на світ по-іншому. У вас буде можливість зміцнити свої позиції на роботі, а новий досвід дозволить вам швидше досягти поставлених цілей. 

ТЕРЕЗИ

Вам потрібно визначитися з тим, чого ви хочете, і лише тоді починати діяти. Але працювати потрібно послідовно та наполегливо.

СКОРПІОНИ

Якщо хочете зробити усе заплановане, то дійте спокійно та будьте терплячими. Не варто забувати й про тверезий розрахунок.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня буде можливість без особливих зусиль досягти результатів, адже ви зможете розгледіти несподіваний, але дуже дієвий спосіб досягнення мети. 

КОЗОРОГИ

Не виключено, що ви візьметеся керувати іншими. Не перегніть палицю – робіть лише те, що в межах ваших повноважень.

ВОДОЛІЇ

Вам буде важко встояти перед проханнями. Особливо, якщо вони виходять від осіб протилежної статі. Ви зможете отримати несподівані кошти, але вам буде важко їх зберегти.

РИБИ

Якщо будете впевнені у своїх діях, то зможете витримати найсильніші емоційні навантаження та велику відповідальність.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень