«Не тобі вирішувати, чий Крим!» - борець із Шепетівки кинув виклик Усику (ВІДЕО)

Запропонував бій без правил

Звернення до Олександра Усика борець вільного стилю Богдан Грицай розмістив на своїй сторінці у Facebook

Останньою краплею стало те відео, в якому Алєксандр вдався до відвертих погроз звичайним українцям, продемонструвавши зневагу до всього нашого народу.

Богдан каже, що не витримав, бо ще не бачив, щоб професійний спортсмен займався залякуванням простих людей.

Тому вирішив запропонувати Усику вийти зі мною в клітку. Я не бився там ніколи, точно так само, як не робив цього й Алєксандр. Запропонував йому рівні умови. Нехай покаже, на що здатен, а не лякає.

Нагадаємо, раніше боксери Усик та Ломаченко знялися у російському документальному фільмі, де розмірковували про те, що українці та росіяни – один народ.

Я показав, що є українці, які здатні дати йому відсіч. Нехай буде до цього готовим. Досить уже мовчати і слухати образи на адресу нашої країни і нас як її громадян,

- пояснив свій вчинок Грицай виданню Главком.

У своєму відео хлопець зазначає:

Я і є той диванний експерт, який стібеться з твоїх «ватних» відео, твоїх малограмотних коментарів, з твоїх дитячих віршиків і російського сценарію, котрий ти хочеш просунути… не тобі вирішувати, чий Крим, і не тобі вирішувати, що писати і говорити українцям.

Коли у Грицая запитали, чи не намагається він зловити хайп на імені Усика та про можливу реакцію спортивної спільноти, той відповів:

Я в цьому кручуся і можу з вами погодитися. Але я готовий чути на свою адресу неприємні речі. Знаю погляди цих людей і навряд чи вони здатні чимось мене здивувати.

Хлопці у нашій збірній доводять, що Росія – друг, а не агресор.

Богдан Грицай (фото: segodnya.ua)

Водночас спортсмен розповів і про підтримку з боку колег по цеху, а одним з перших йому зателефонував і похвалив Герой України Юрій Шухевич.

Варто зауважити, що 25-річний Богдан Грицай родом із Шепетівки, Чемпіон України серед кадетів, бронзовий призер Чемпіонату світу зі спортивної боротьби серед молоді в ваговій категорії до 92 кг в Бухаресті.

Мріє потрапити на Олімпійські ігри.

Наразі Усик не відреагував на виклик Грицая.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень