![Уродженка Дубровиці отримала високу посаду у міністерстві (ФОТО)](/uploads/media/33/10/33100f9aea695d109e62058e67086629_orig_thumb.jpg)
![Уродженка Дубровиці отримала високу посаду у міністерстві (ФОТО)](/uploads/media/33/10/33100f9aea695d109e62058e67086629_orig_thumb.jpg)
Смачно і з користю
Зелень - один із головних літніх продуктів, адже вона багата на вітаміни і корисні мінерали, які насичують організм усім необхідним. От тільки в кулінарії зазвичай використовується лише м'яке листя, а тверді стебла переважно вирушають у відро для сміття.
Але це неправильно, адже за смаковими якостями та кількістю вітамінів ці «ніжки» нічим не гірші за основу
Досвідчені кулінари розкрили 5 оригінальних способів, як використати стебла петрушки, кропу, базиліку, кінзи та іншої зелені, аби не викидати зайвого.
Стебла від зелені – сухі або свіжі – можна додавати в суп, щоб надати йому більш насичений смак та аромат. Для цього їх можна дрібно нарізати і додати наприкінці приготування страви.
У магазині нерідко зустрічається сіль із травами, але її можна самостійно приготувати вдома. Просто засушіть стебла зелені, перебийте в блендері і додайте до солі – все, у вас є диво-сіль зі спеціями.
Дрібно нарубані «ніжки» зелені додаємо до олії, посипаємо улюбленими спеціями, сіллю і вичавлюємо сік лимона. Це буде прекрасна заправка для салатів.
Для приготування італійського соусу чудово підійдуть стебла базиліку. Нарубайте їх, перекладіть в блендер, додайте оливкову олію, сіль, зубчик часнику і збийте. Також у песто додають кедрові горішки і тертий пармезан.
Щоб надати овочам чи м'ясу особливого аромату, при запіканні викладіть зверху стебла зелені, а після приготування просто видаліть їх. Тільки слідкуйте, щоб «ніжки» не згоріли.
Джерело: today.ua
Радіо Трек: НОВИНИ
Що потрібно покласти до кишені 26 червня, щоб гроші водилися: народні прикмети
Полякам показали український «люксус»: у багатьох відкрилися очі
Такого не мали лише бідняки: показали речі, які в СРСР вважалися символами достатку (5 ФОТО)
Закриті міста в СРСР: чому їх не було на картах та які таємниці вони приховували?
Повний перелік категорій осіб, які мають право на відстрочку від мобілізації з 1 липня
Як правильно нанизувати шашлик на шампури, щоб м’ясо було максимально соковитим
Головний секрет вдалої страви: як довго треба варити молоду картоплю?
Як прибрати гіркоту з огірків: перевірений метод
Як посолити яєчню, щоб вона приготувалася ще швидше? Лайфхак
Як наліпити гору пельменів за 5 хв? Лайфхак
Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А. Телефон для контакту:
На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31
Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду