![На Рівненщину перевели начальника з Донбасу: він очолить ДСНС області](/uploads/media/d7/59/d759ac0ec4dab441354a2b710e664693_orig_thumb.jpg)
![На Рівненщину перевели начальника з Донбасу: він очолить ДСНС області](/uploads/media/d7/59/d759ac0ec4dab441354a2b710e664693_orig_thumb.jpg)
Смачно і з користю
Зелень - один із головних літніх продуктів, адже вона багата на вітаміни і корисні мінерали, які насичують організм усім необхідним. От тільки в кулінарії зазвичай використовується лише м'яке листя, а тверді стебла переважно вирушають у відро для сміття.
Але це неправильно, адже за смаковими якостями та кількістю вітамінів ці «ніжки» нічим не гірші за основу
Досвідчені кулінари розкрили 5 оригінальних способів, як використати стебла петрушки, кропу, базиліку, кінзи та іншої зелені, аби не викидати зайвого.
Стебла від зелені – сухі або свіжі – можна додавати в суп, щоб надати йому більш насичений смак та аромат. Для цього їх можна дрібно нарізати і додати наприкінці приготування страви.
У магазині нерідко зустрічається сіль із травами, але її можна самостійно приготувати вдома. Просто засушіть стебла зелені, перебийте в блендері і додайте до солі – все, у вас є диво-сіль зі спеціями.
Дрібно нарубані «ніжки» зелені додаємо до олії, посипаємо улюбленими спеціями, сіллю і вичавлюємо сік лимона. Це буде прекрасна заправка для салатів.
Для приготування італійського соусу чудово підійдуть стебла базиліку. Нарубайте їх, перекладіть в блендер, додайте оливкову олію, сіль, зубчик часнику і збийте. Також у песто додають кедрові горішки і тертий пармезан.
Щоб надати овочам чи м'ясу особливого аромату, при запіканні викладіть зверху стебла зелені, а після приготування просто видаліть їх. Тільки слідкуйте, щоб «ніжки» не згоріли.
Джерело: today.ua
Радіо Трек: НОВИНИ
Від чоловіків, народжених у цих числах, потрібно тікати: щастя не буде
Знайшли куряче яйце біля будинку: Що робити з підкладом?
5 прізвищ, які вказують на те, що ваші предки були родом із Київської Русі
Здобне «віденське тісто»: Пиріжки з яблуками просто танутимуть у роті
Що 26 липня потрібно заховати від усіх, щоб привернути щастя у дім: народні прикмети
Як правильно нанизувати шашлик на шампури, щоб м’ясо було максимально соковитим
Головний секрет вдалої страви: як довго треба варити молоду картоплю?
Як прибрати гіркоту з огірків: перевірений метод
Як посолити яєчню, щоб вона приготувалася ще швидше? Лайфхак
Як наліпити гору пельменів за 5 хв? Лайфхак
Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а
Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.
Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК