Як посолити яєчню, щоб вона приготувалася ще швидше? Лайфхак

Хитрість, про яку ніхто не знає

Важко знайти популярнішу ранкову страву, аніж смажене яйце

З приготуванням яєчні впорається навіть дитина. Та й, в принципі, на створення цієї апетитної страви треба зовсім небагато часу.

Однак період між пробудженням і виходом на роботу нерідко вимагає від людини вмикати надлюдський турбо-режим. Бо, окрім поїсти, потрібно встигнути ще купу всього…

Заощадити час можна, якщо помітно прискорити приготування яєчні. А для цього страву треба правильно посолити.

У чому полягає хитрість?

Якщо ви звернете увагу на «поведінку» яєчного білка на сковороді, то помітите, що швидше згортається та ділянка білої частини яйця, яка розташовується ближче до країв страви.

А ось в центрі білок прожарюється набагато повільніше

Щоб допомогти йому, треба посолити насамперед цю частину яйця. У результаті страва буде прогріватися не лише швидше, а й більш рівномірно.

Вийде ідеально приготована яєчня з твердим білком і рідким жовтком

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені документи у Рівному: пропонують винагороду

Вчора у районі автовокзалу близько 8 ранку були загублені документи. Тих, хто знайшов, просять повернути за винагороду. Ліщук Руслан Романович - 0 (67) 408 57 66

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Більше оголошень