Не варіть рис на воді: відомо, чим крупу заливають в дорогих ресторанах

Буде неймовірний результат

Рис – популярна крупа у мешканців різних країн світу. Зазвичай крупу варять просто у воді і отримують стандартний гарнір.

Проте, знаючи хитрощі, можна створити феєричну страву. Такого рису ви ще точно не їли.

Чим залити рис?

Якщо бажаєте приготувати ідеальний рисовий гарнір з дуже яскравим смаком, то крупу варто зварити в бульйоні.

У каструлю покладіть промитий рис та залийте бульйоном. Продукти треба брати у співвідношенні 1:2.

Посуд накриваємо кришкою та ставимо на вогонь, щойно закипіло – робимо мінімальний вогонь. Варимо до готовності.

Потім треба рис залишити на кілька хвилин у закритій каструлі. Тоді він буде насиченого смаку, а рисинки стануть розсипчастими.

Джерело: Телеграф

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень