Не шастайте і не буде проблем: українка застрягла у черзі на кордоні і отримала «на горіхи» від своїх

Вона їхала до України з трьома дітьми

Фото ілюстративне

Польські прикордонники разом із правоохоронцями перестали пропускати на польсько-українському кордоні абсолютно весь транспорт. Зараз ідеться не лише про фури, а й навіть про легкові автомобілі. До того ж польських силовиків не зупиняє навіть те, що в машинах перебувають маленькі діти.

Про це кілька днів тому у своєму Facebook повідомила акторка Ніка Заруцька.

За її словами, починаючи з 23 грудня польські прикордонники не пропускають в Україну нікого – не лише фури, а й легковий транспорт. Українка зазначила, що також опинилася у величезному заторі, причому з дітьми у машині.

Ніка Заруцька в ролі Едіт Піаф

Нагнали поліцейських машин, мигалки повмикали, їздять з кінця в кінець черги, «строять» українців. І все це виглядає так принизливо. Стоїмо на Раві-Руській у півторакілометрових чергах. У машині у мене троє дітей, – написала киянка.

Також вона зазначила, що польський поліцейський видав, що у нього «наказ» нікого не пропускати, тому навіть машини з дітьми стоятимуть у заторах.

Права людей? Права дітей? У мене навіть немає права приїхати додому і привезти додому своїх дітей! І я не тільки за себе та за своїх дітей – у мене хлопці міцні. Мене просто розриває зсередини – навколо мами з маленькими дітьми! Хто планує їхати в Україну машиною, не їдьте через польські кордони, – попередила українка.

Згодом жінка повідомила, що дісталася додому. Водночас вона оновила свій допис, зазначивши:

Як мені повідомили, вчора 23 грудня з 20:00 польські кордрони знову почали пропускати пасажирів. Пообіцяли, що не блокуватимуть кордони до 8 січня (на період свят).

Багато коментаторів підтримали жінку, підказували можливі варіанти перетину кордону, втім знайшлися й такі, хто її засудив:

Сергій Іващенко

Сидіть вдома не шастайте і не буде проблем

 

Anatolij Kopystianśkyj

А як ви хотіли? Люба нормальна цивілізована держава так би зробила!!! Приїзджаєте, просите захисту, грошей, а самі їздите туди-сюди, немов ніякої війни немає! Якщо ви вертаєтесь в країну, з якої ви нібито втікли, то значить ви нічого не боїтеся, а просто дурите інших і користаєте з них!!! З вас повинні стягнути, в примусовому порядку, всі затрачені кошти!!!

 

Ольга Демьянчук

Так сидіть в Україні?? Які проблеми? і претензії до європейців? Ви в них в гостях, а не вони у вас.

 

Світлана Сташевська-Філатова

А може такі черги, бо всі рвонули в Україну на Різдво? Де війна? Не страшно?

 

peraspera adastra 

Вважаю відносно постійних поїздок наших громадянок туди-сюди польські прикордонники правильно чинять. Ви не уявляєте, як часто деякі наші панянки їздять додому.
Я цього не розумію взагалі. як можна їздити туди-сюди, якщо ви втікли від війни, сидіть в Україні або там закордоном

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень